Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaan
Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi 12kg
Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi 12kg
Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi 12kg
Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi 12kg

Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi 12kg


79,99 € sis. 14 % ALV
Varastossa
Ravinto on erityisesti valmistettu pennun ravitsemuksellisiin tarpeisiin tukemaan ihoa, tervettä luuston muodostusta sekä optimaalista kasvua ja kehitystä.
Tuotekuvaus

Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi koiranpennuille, joiden aikuispaino on 25-45 kg.

Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia.

  • Gluteeniton
  • Edistää oppimista
  • Vahvistaa luita ja niveliä
  • Edistää ihon ja turkin terveyttä
  • Tukee immuunijärjestelmää
  • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)

Arion Original Puppy Large Lohi & Riisi on gluteeniton ja vehnätön täysravinto kasvaville, aikuisena suurikokoisille koirille. 

Ravinto on suunniteltu erityisesti pentujen ravitsemukselliset tarpeet huomioon ottaen. 

Ravinto on rikastettu Omega 3-rasvahaposta saatavalla DHA:lla,joka tukee pentujen aivojen kehitystä ja oppimiskykyä, ja näin ollen edistää koulutuksen onnistumista. 

Huolellisesti valitut gluteenittomat ainesosat, korkealaatuiset eläinvalkuaiset ja lisätyt kuidut edesauttavat ruoansulatuksen toimimista optimaalisesti. 

Ravinnon prebioottien vaikutus vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa, joka myös osaltaan ehkäisee ja helpottaa ruoansulatusongelmia. 

Tasapaino kalsiumin ja fosforin välillä, sekä riittävä määrä mangaania ja kuparia tukevat luuston ja nivelten tervettä kasvua. 

Lohen ja kalaöljyn Omega-rasvahapot luovat yhdessä sinkin ja biotiinin kanssa perustan ihanteelliseen ihon ja turkin kuntoon. 

Luonnolliset antioksidantit (sitrushedelmäuute) suojaavat kehon soluja tulehduksilta ja vaurioilta, ja vahvistavat pennun immuunijärjestelmää. 

Sopii erityisen hyvin herkille, allergisille ja kuivaihoisille koirille.

Koostumus:

Kuivattu lohi 25%, riisi 25%, herne, eläinrasva, kuivattu peruna, hydrolysoitu eläinproteiini, juurikasmassa, mineraalit, puhdistettu selluloosa, oluthiiva, kalaöljy, kollageeni, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, mannan-oligosakkaridi, frukto-oligosakkaridi, β-glukaani, kasviuutteet(rosmariini, viinirypäle, kurkuma, sitrushedelmä, neilikka)

Ravintoainekoostumus:

Valkuaisaine 26%, rasva 14%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,3%, fosfori 0,9%, DHA 0,1%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg:

22.000 Vitamiini A (Ky), 1.900 Vitamiini D3 (Ky), 82mg Rauta (Rauta sulfaattimonohydraatti), 9.5 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 140 mg Sinkki (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 2,1 mg Jodi (Anhydrous calcium iodiat), 0,06 mg Seleeni (Natriumseleniitti), 150mg Vitamiini E - EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Vitamiinit:

6mg K3, 12mg B1, 14mg B2, 41mg B5, 7mg B6, 55mg PP(=B3 = nikotiiniamidi), 280mg B12, 460mg H, 7mg foolihappo, 30mg C, 1.720mg koliini.

Metabolinen energia: 3604 Kcal/kg

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.