Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaan
Komodo Cricket Dust 200g
Komodo Cricket Dust 200g

Komodo Cricket Dust 200g


4,29 € sis. 24 % ALV
Varastossa
Komodon kalsiumpölyjauheen käyttäminen osana monipuolista ruokavaliota varmistaa tämän välttämättömän mineraalin saannin.
Tuotekuvaus

Kalsium on olennainen osa mitä tahansa ruokavaliota, ja Komodon kalsiumpölyjauheen käyttäminen osana monipuolista ruokavaliota varmistaa tämän välttämättömän mineraalin saannin.

Kalsium auttaa rakentamaan vahvoja luita ja suojaa sairauksilta, kuten metaboliselta luustoairaudelta.

Komodo Calcium Dusting Powder on yhdistettävä riittävän laadukkaaseen UVB-valaistukseen ja/tai riittävään määrään joko ravinnon tai lisäravinteen D3-vitamiinia.

Ohjeet: Komodon kalsiumpölyjauhetta voidaan levittää suoraan elävään ruokaan, kuten hyönteisiin, ja myös tuoreisiin ruokiin, kuten hedelmiin ja vihanneksiin.

Helppo levitystapa on laittaa hyönteiset tai tuoreet ruoat sopivaan muovipussiin, lisätä kalsiumpölyjauhetta ja ravistaa voimakkaasti, kunnes jauhe on levinnyt tasaisesti, ja antaa sitten ruoka eläimellesi.

Kun annat ruoaksi hyönteisiä, laita hyönteiset sisältävä pussi jääkaappiin 5-15 minuutiksi.

Tämä tekee niistä hitaampia ja lemmikkisi saa varmasti ne pyydettyä ja syötyä ennen kuin pöly katoaa hyönteisistä.

Tietyille liskoille ja sammakkoeläimille on hyvä käytäntö sijoittaa pieni astia, joka sisältää Komodo-kalsiumpölyjauhetta esimerkiksi terraarioon, jotta ne voivat tarvittaessa päästä käsiksi kalsiumlähteeseen. 

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.