Lemmikki Palatsi

Optimanova cat light chicken & rice 8kg

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Korkealaatuinen hypoallergeninen kuivaruoka aikuisille kissoille painonhallintaan alkaen 12 kuukauden iästä


Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Optimanova cat light chicken & rice

Optimanova on sitoutunut tarjoamaan kissallesi parhaan mahdollisen ravitsemuksen.

Tuotteissa käytetään vain korkealaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita.

Omega-3- ja omega-6-rasvahapot suojaavat monilta sairauksilta tukien immuunijärjestelmän toimintaa.

Lisäksi ne auttavat hermoston ja kardiovaskulaarisen terveyden kehittymisessä kasvun ja raskauden aikana.

Ravintoaineiden hyvä sulavuus sekä ruokien sisältämät FOS ja MOS parantavat ruuansulatuskanavan hyvinvointia vahvistaen suoliston hyödyllistä bakteerikantaa.

Optimanovan tuotteet ovat hypoallergeenisia.

Jokainen tuote sisältää vain yhden proteiini- ja yhden hiilihydraattilähteen sekä runsaasti tauriinia.

Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita.

Optimanova Cat Light Chicken & Rice tarjoaa täydellisen ravitsemusratkaisun, jos kissasi on ylipainoinen tai sillä on taipumus lihoa.

L-karnitiinin sisältö auttaa metaboloimaan rasvoja tehokkaammin ja tuottamaan enemmän energiaa vähentämättä lihasmassaa.

Se on ihanteellinen liikalihavuuden ehkäisyyn ja kissan ihannepainon ylläpitämiseen.

  • Suojaa immuunijärjestelmää lukuisilta sairauksilta ja auttaa kehittämään sydän- ja verisuoniterveyttä sekä hermostoa raskauden ja kasvun aikana. Se estää myös kissan turkkia näyttämästä kuivalta ja hauraalta.
  • Sinkkipitoisuus edistää ihon uusiutumista ja pitää ihon terveenä ja elinvoimaisena. Rasvahapot ravitsevat ihoa ja tekevät turkista terveen, kiiltävän.
  • FOS:n prebioottinen vaikutus stimuloi ruoansulatuskanavalle hyödyllistä bakteeriflooraa (bifidus-vaikutus), kun taas MOS eliminoi haitallista kasvistoa, mikä parantaa ruuansulatuksen terveyttä.
  • Karnitiini kuljettaa rasvoja ja auttaa niiden aineenvaihdunnassa energiantuotantoa varten, säilyttää proteiineja ja lihasmassaa.

Koostumus:

Tuore kana (40%), kuivattu kananliha (30%), maissi, riisi (7%), hydrolysoitu kananmaksa (5%), riisiproteiini, kasvikuidut (selluloosa), punajuurimassa, hiiva, kanaöljy, natriumkloridi, natriumpolyfosfaatit, inuliini (0,1%, frukto-oligosakkaridien lähde), manano-oligosakkaridit (0,1%), kaliumkloridi.

Ravintoainekoostumus:

Raakaproteiini 31,0%, raakaöljyt ja -rasvat 10%, omega 6 -rasvahapot: 2,0%, omega 3 -rasvahapot: 0,4%, raakakuidut 5%, kokonaisravintokuitu 14,0%, raakatuhka 2,01%, kalsium 7,0%. , Fosfori 1,0%, kosteus 9,0%.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini 19 000 UI/mg, D3-vitamiini 1 600 UI/mg, E-vitamiini 600 mg/kg, C-vitamiini 65 mg/kg, L-tauriini 1000 mg/kg, L-karnitiini 240 mg/kg. DL-metioniini 500 mg/kg. Rauta (ferrosulfaattimonohydraatti) 195 mg/kg, jodi (kaliumjodidi) 3,5 mg/kg, kupari (kuparisulfaattipentahydraatti) 10 mg/kg, mangaani (mangaanisulfaattimonohydraatti) 9 mg/kg. Sinkki (sinkkioksidi) 150 mg/kg. Seleeni (natriumseleniitti) 0,23 mg/kg, sitruunauutteet runsaasti bioflavonoideja 1000 mg/kg, Yucca-uute 150 mg/kg, konjugoitu linolihappo 26mg/kg.

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 242964
Paino: 8.1 kg
      ... ...